De Dottinies

Live duo 'De Dottinies' maakt semi-akoestische live muziek en richt zich vooral op een nostalgisch en gevarieerd repertoire van de jaren 50. Veel Hollands, maar ook Engelstalig.

Wij hebben verplaatsbare versterking, zodat wij een mobiel optreden verzorgen. Dat wil zeggen, dat wij ons steeds eenvoudig kunnen verplaatsten naar steeds een andere plek in de zaal of door het pand. Uiteraard kunnen we ook op 1 plek blijven staan. 

Wij zijn gekleed zoals men dit deed in de jaren 50, compleet met retro microfoons. Zelf ons achtergrond glamour gordijntje waarmee we behoorlijk opvallen, is verplaatsbaar. Wij zijn gespecialiseerd in het oer oude Hollandse repertoire uit de jaren vijftig. Dit maakt ons niet alleen als typetjes ook zeer uniek maar ook de muziek. Ook de rock 'n Roll uit die tijd ontbreekt niet, evenals de gezellige meezingers van alle tijden!

Met onze meerstemmige zang, akoestische gitaar, ukelele en ukelele-bas kunnen we variëren van aangename achtergrond muziek tot een gezellige meezing repertoire 

De Dottinies geven een persoonlijk karakter aan ieder feest, receptie, bruiloft of evenement. We zijn als akoestisch live duo op een prettige manier aanwezig met gezellige muziek waarbij een gesprek gewoon mogelijk is. 

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen of bel; 0624311637

Wij beantwoorden graag al uw vragen.